Vienas mėgstamiausių šonkaulių paruošimo būdų – metodas 3-2-1. Jis tinka ruošiant ilgiau žemoje temperatūroje ir niekur neskubant. Priklausomai nuo šonkaulių dydžio bei mėsos kiekio aplink kaulus, šiuo metodu siūloma 3 valandas šonkaulius rūkyti, 2 valandas kepti folijoje sulietus obuolių sultimis, ir 1 valandą kepti nuglazūravus BBQ padažu. Esant smulkesniems šonkauliukams laiko proporcijas reikėtų mažinti pvz. 1,5 valandos rūkymo, 2 valandos folijoje, bei pusvalandis kepimo su glazūra. Po šio proceso mėsa nuo kaulų, tikrąją to žodžio prasme, krenta ir tiesiog tirpsta burnoje.
Šonkaulius įtrynti šonkaulių marinavimo mišiniu, o glazūrai – Santa maria Bourbon Whiskey padažu.
Mėsa ir jos produktai paruošiami tik iš Zanapolio dvaro ūkyje natūraliose pievose užaugintų ir atrinktų tauriųjų elnių ir veislinių galvijų.
Mūsų mėsa visada šviežia, nes būdami maži mėsą ruošiame tik esant poreikiui.
Atvykite pasisvečiuoti į mūsų ūkį ir viską pamatyti savo akimis.
Parinksime ir paruošime mėsą pagal jūsų pageidavimus.